Este timpul pentru a crea postări WOW!

Programează un apel gratuit și vom stabili ce se potrivește brandului tău. Îți încărcăm logo-ul, setăm fonturile și culorile și plasăm imaginile în design. Ulterior le poți folosi chiar tu. Da, este chiar atât de ușor.
Design-urile noastre sunt ușor de utilizat, te vor face să te bucuri de un feed nou care arată și se simte uimitor în doar câteva minute!

acesta este anul în care strategia ta social media se va schimba complet

Cum funcționează

vrei să îți creăm postări fabuloase?

Procesul este atât de simplu...

cumpără postările

Procesul de plată este unul simplu și sigur. Poți plâti fie direct pe site cu cardul sau prin transfer bancar.

downloadează pdf

După ce ai achitat factura, vom crea postările pentru tine și vei primi un document PDF cu toate instrucțiunile necesare.

customizează template

Tot ce trebuie să faci este să le postezi pe social media. Ulterior înlocuiești imaginile, textul și le reutilizezi.

Îți petreci atât de mult timp încercând să-ți dai seama cum să realizezi postări simple sau pierzi clienți pentru că nu postezi constant pe social media,
Avem soluția perfectă pentru tine!

Ești gata să preiei controlul asupra imaginii brand-ului tău și să nu mai amâni succesul pe rețelele                 

sociale ?

dacă vrei să 

Ai succes pe rețelele sociale fără să îți pierzi timpul cu 

editare facilă în canva

nu necesită experiență

PERsoNALIZEAZĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE

Toate postările tale sunt deja făcute pentru luni de zile. În loc să îți pierzi timpul cu crearea de conținut, accesează șabloane care vor fi făcute special pentru. Le poți edita imediat.

Rețelele sociale sunt o experiență vizuală, iar echipa noastră dedicată de designeri grafici va face tot posibilul pentru a îți oferi acces la templateuri de postări moderne și elegante, care îți vor garanta succesul.

 Cu aceste șabloane, vei putea vinde cu ușurință produsele sau serviciile tale pe rețelele sociale. Aceste șabloane sunt perfecte și pentru                       

publicitate plătită

 Cu aceste șabloane, vei putea vinde cu ușurință produsele sau serviciile tale pe rețelele sociale. Aceste șabloane sunt perfecte și pentru

care este prețul unui set de postări?

Întrebări frecvente

Prețul depinde în funcție de numărul de postări de care ai nevoie. Seturile este recomandată aibă minim un număr de 30 de postări dar poți comanda cât de multe dorești. Vei primi și template-urile postărilor, astfel încât să le poți refolosi înlocuind textul și imaginile, păstrând în acest fel stilul grafic specific brandului tău. Prețul diferă în funcție de complexitate și numărul dorit.

care va fi brandingul postărilor?

Dacă ai deja un logo, un set de fonturi și o paletă de culori, le vom folosi pe cele deja existente dacă satisfac în continuare nevoile brandului tău și simți că transmit vibe-ul și personalitatea brandului tău. Dacă nu, putem stabili o sesiune de branding în prealabil, în care vom stabili o nou identitate a brandului care să fie transpusă în noul stil al postărilor.

în cât timp voi primi noile mele postări?

În maxim 5 zile lucrătoare vei primi setul cu postările. Ele vor fi livrare către tine în cadrul unei platforme online, unde vei putea  vizualiza, salva, dar și modifica și adăuga note acolo unde este cazul. Astfel vom avea acces împreună la acest board, facilitând comunicarea eventualelor edituri.

pot folosi aceste postări pentru reclame?

Cu siguranță poți promova aceste postări dacă dorești. însă reclamele de cele mai multe ori au o "formulă" specială de realizare, elaborate în urma unei strategii mai complexe în ceea ce privește textul reclamei și a vizualurilor.

voi avea asistență dacă întâmpin probleme?

Ne poți contacta oricând dacă ai nelămuriri, însă postările vin cu un ghid în format PDF dar și video unde vei putea vedea pas cu pas acțiunile necesare pentru a te bucura de cele mai frumoase postări pentru afacerea ta.

iată câteva lucruri esențiale

Nu știi cu siguranță de unde să începi în definirea brandului tău de succes?

definirea clientului ideal

vocea brandului

brand trinity

Dorești mai multe idei despre cum un îți poți crea un brand de succes? Descărcă ghidurile mele gratuite pe care le folosesc cu clienții în conturarea stilului brandului pe care și-l doresc.

Gratuite
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top