Reprezintă prototipul femeii antreprenor în era digitală post pandemică. Și nu, nu facem discriminare, deoarece mulți dintre clienții noștri sunt bărbați, însă estetica predominantă este feminină, minimalistă, modernă. Am trăit prea mult într-o lume a webdesign-ului conceput predominant de bărbați, așa încât dorim să aducem stilul elegant și feminin în mediul online românesc.

Acum când atât de multe activități s-au mutat în online este nevoie de un upgrade al stilului în ceea ce privește prezența în online. Deși tehnologia și arta, căci până la urmă design-ul este o artă, au evoluat extrem de mult, încă există foarte multe site-uri „preistorice” dacă le pot numi așa.
Cine este Digital Fairy?

Digital Fairy, adică „Zâna Digitală”, nu este o persoană, ci un concept.

Făcând o analogie istorică, dacă tot am deschis subiectul, simt că site-urile multor antreprenori sunt precum oamenii la începutul istoriei, când purtau haine doar pentru a-și acoperi corpul, fără o estetică anume. Așa și aceste site-uri au doar forma unei broșuri digitale, însă fără o estetică, o strategie de marketing și conținut bine puse la punct, aceste site-uri nu convertesc vizitatori în clienți.

Însă cum spunem noi la Digital Fairy, „Schimbăm lumea, câte un site pe rând”.

Deși am absolvit un colegiu național la specializarea mate-info intensiv info, apoi am absolvit și facultatea de „Știința Calculatoarelor”, cum se numea pe atunci, programarea web mi s-a părut întotdeauna prea strictă pentru mine, care sunt un spirit liber și creativ. Asta până când am hotărât că am nevoie de câteva site-uri pentru proiectele la care lucram și am realizat că temele din WordPress nu oferă o foarte mare varietate stilistică și sunt restrictive din punct de vedere creativ(al design-ului).

 Așa că am căutat soluții pentru a avea un site deosebit din punct de vedere estetic, dar și complet funcțional. Iar când am găsit „formula magică” mi-am spus că trebuie să o împărtășesc și cu alte persoane. Așa a apărut Digital Fairy; „Bringing magic into your business” este motto-ul nostru. Și nu, nu folosim cuvintele în engleză deoarece suntem snobi, ci pentru că, pe viitor ne dorim să facem acest brand internațional.Cum a aparut Digital Fairy?

Povestea este una destul
de drăguță aș putea spune, întrucât acest proiect a apărut neplanificat

Un alt lucru pe care l-am făcut cu drag pentru vizitatorii site-ului nostru, sunt ghidurile practice gratuite în format PDF editabil care pot fi completate atât pe laptop cât și pe dispozitivele mobile AICI. Ghidurile abordează aspecte extrem de importante, care stau la baza creării unei afaceri, precum „Profilul clientului ideal” „Vocea brandului” etc, deoarece ne dorim să educăm clienții, nu doar să le vindem serviciile noastre.

Însă cum spunem noi la Digital Fairy, „Schimbăm lumea, câte un site pe rând”.

„Ah! Sunt atât de multe! Nu știu cum aș putea să le enumăr fără să pară că mă laud, însă am să zic franc: unicitate! Iar acum vei întreba „Ce face unic conceptul Digital Fairy?”

Fiecare site are un design unic, special creat și adaptat stilului și personalității fiecărui brand sau antreprenor în parte.
Site-urile create de Digital Fairy nu folosesc template-uri WordPress care sunt folosite de alte sute sau chiar mii de site-uri. Fiecare design este unic. Iar libertatea creativă în cazul site-urilor create de noi este nelimitată. Te provoc să îndrăznești să îți imaginezi site-ul perfect, iar noi cu siguranță îl putem realiza!
Avem un sistem structurat semi automatizat, realizat de noi pentru a eficientiza comunicarea cu clientul, dar și întreg procesul de creație/realizare a site-ului. Și ca să ai o idee mentală asupra acestui concept unic, imaginează-ți un plan pas cu pas, pe o platformă online, gratuită pentru tine, unde există un roadmap structurat în care să îți adaugi conținutul text și imaginile/video-urile. Iar fiecare modificare poate fi văzută de echipa noastră în timp real. Fără mesaje și email-uri lungi și ore întregi de timp irosit pe comunicare ineficientă!

Ce aduce nou Digital Fairy?

Digital Fairy este un concept unic în România, cel puțin până la această actuală.

Dacă ești freelancer la început de drum, ne poți scrie la hello@digitalfairy.ro întrucât suntem mereu în căutare de colaboratori noi, în sistem contract based. Cu siguranță ne-ar plăcea să contribuim la formarea noilor generații de profesioniști promovând o etică de lucru bazată pe seriozitate și rezultate excepționale.

"Strategia și designul ambalajelor și template-rulir pentru postări realizate pentru pagina noastra de instagram @Berryvibes.ro ne-a format o imagine profesională a produselor noastre"

" Cristina a reușit să îmi citească efectiv gândurile. procesul foarte eficient și rapid"

"În cadrul firmei noastre am beneficiat de consultanță în marketing și brandind pentru diversele servicii pe care le promovăm. De fiecare dată strategia propusă a fost una de succes."

Câteva dintre expriențele clienților

cum te putem ajuta?

Numerele vorbesc de la sine

40+
templateuri
create
20+
siteuri
customizate
10+
branduri
conturate
14+
ani de
experiență

Dorim să te ajutăm să-ți faci visul tău să prospere. Ne place să lucrăm cu companii de orice formă și dimensiune, din întreaga lume, așa că nu ezita să ne contactezi.

Vrei să scapi de stresul construirii propriului site și să te concentrezi pe ceea ce                   

Gratuit
contează ?

iată câteva lucruri esențiale

Nu știi cu siguranță de unde să începi în definirea brandului tău de succes?

definirea clientului ideal

vocea brandului

brand trinity

Dorești mai multe idei despre cum un îți poți crea un brand de succes? Descărcă ghidurile mele gratuite pe care le folosesc cu clienții în conturarea stilului brandului pe care și-l doresc.

Gratuite
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top