Digital Fairy Studio SRL este operatorul de date și suntem responsabili pentru datele dumneavoastră cu caracter personal (denumite „noi”, „noi” sau „nostru” în această politică de confidențialitate).

Detalii de contact

Detaliile noastre complete sunt:

hello@digitalfairy.ro
Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr 4, Galați, România

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră să fie corecte și actualizate. Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile dvs. personale se modifică în orice moment, trimițându-ne un e-mail la hello@digitalfairy.ro.

2. CE DATE COLECTEM DESPRE DVS., ÎN CE SCOP LE PRELUCĂM

Date personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu include date anonimizate.

Putem prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal despre dumneavoastră:

Date de comunicare care includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin formularul de contact de pe site-ul nostru web, prin e-mail, text, mesagerie pe rețelele sociale, postare pe rețelele sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Prelucrăm aceste date în scopul comunicării cu dumneavoastră, pentru păstrarea evidențelor și pentru stabilirea, urmărirea sau apărarea pretențiilor legale. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime care, în acest caz, sunt să răspundem la comunicările care ne sunt trimise, să păstrăm evidențe și să stabilim, să urmărească sau să apărăm pretenții legale.
Date despre clienți care includ date referitoare la orice achiziție de bunuri și/sau servicii, cum ar fi numele, titlul, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, detaliile de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului dumneavoastră. Prelucrăm aceste date pentru a furniza bunurile și/sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra evidența acestor tranzacții. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare este executarea unui contract între dumneavoastră și noi și/sau luarea de măsuri la cererea dumneavoastră pentru a încheia un astfel de contract.
Date despre utilizator care includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru web sau prin alte servicii online. Prelucrăm aceste date pentru a opera site-ul nostru web și pentru a ne asigura că vi se furnizează conținut relevant, pentru a asigura securitatea site-ului nostru, pentru a menține copii de siguranță ale site-ului și/sau bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului nostru web, a altor servicii online. și afaceri. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime care, în acest caz, ne permit să ne administrăm în mod corespunzător site-ul nostru web și afacerea noastră.
Date tehnice care includ date despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detalii despre browserul dvs., durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, vizualizările paginii și căile de navigare, detalii despre numărul de ori utilizați site-ul nostru web, setările de fus orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web. Sursa acestor date provine din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Prelucrăm aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a administra și proteja afacerea și site-ul nostru web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante ale site-ului web și pentru a înțelege eficacitatea publicității noastre. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime care, în acest caz, sunt să ne permită să ne administrăm corect site-ul web și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să decidem strategia noastră de marketing.
Date de marketing care includ date despre preferințele dvs. de a primi marketing de la noi și terții noștri și despre preferințele dvs. de comunicare. Prelucrăm aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi competiții, extrageri și cadouri gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pe site și pentru a măsura sau înțelege eficacitatea acestei reclame. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime, care în acest caz sunt să studiem modul în care clienții folosesc produsele/serviciile noastre, să le dezvoltăm, să ne dezvoltăm afacerea și să decidem strategia noastră de marketing.
Putem folosi Datele clienților, Datele utilizatorului, Datele tehnice și Datele de marketing pentru a vă oferi conținut și reclame relevante ale site-ului web (inclusiv reclame pe Facebook sau alte reclame afișate) și pentru a măsura sau înțelege eficacitatea reclamelor pe care vi le oferim. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare este interesele legitime, care este să ne dezvoltăm afacerea. De asemenea, putem folosi astfel de date pentru a vă trimite alte comunicări de marketing. Temeiul nostru legal pentru această prelucrare este fie consimțământul, fie interesele legitime (și anume dezvoltarea afacerii noastre).

Date sensibile

Nu colectăm date sensibile despre dumneavoastră. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenența la sindicat, informații despre sănătatea dvs. și date genetice și biometrice. Nu colectăm informații despre condamnări și infracțiuni penale.

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în conformitate cu termenii contractului dintre noi și nu ne furnizați acele date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem îndeplini contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii pentru tine). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fim nevoiți să anulăm un produs sau serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă o facem, vă vom anunța la momentul respectiv.

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal numai într-un scop pentru care au fost colectate sau într-un scop rezonabil compatibil, dacă este necesar. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la hello@katya.com, în cazul în care trebuie să vă folosim detaliile într-un scop nou, care nu are legătură, vă vom anunța și vă vom explica temeiurile legale ale procesării.

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal fără știrea dumneavoastră sau fără consimțământul dumneavoastră, atunci când acest lucru este cerut sau permis de lege.

COMUNICĂRI DE MARKETING

Temeiul nostru legal de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dumneavoastră, fie interesele noastre legitime (și anume să ne dezvoltăm afacerea).

În conformitate cu Reglementările privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, este posibil să vă trimitem comunicări de marketing de la noi dacă (i) ați făcut o achiziție sau ne-ați solicitat informații despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și, în fiecare caz, nu am renunțat la primirea unor astfel de comunicări de atunci. Conform acestor reglementări, dacă sunteți o societate cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți renunța oricând la primirea de e-mailuri de marketing de la noi.

Înainte de a împărtăși datele dumneavoastră cu caracter personal oricărei terțe părți în propriile sale scopuri de marketing, vom obține consimțământul dumneavoastră expres.

Ne puteți cere nouă sau terților să nu vă mai trimitem mesaje de marketing în orice moment, urmând linkurile de renunțare de pe orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU trimițându-ne un e-mail la hello@digitalfairy.ro

Dacă renunțați la primirea de comunicări de marketing, această renunțare nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achiziții, înregistrări în garanție etc.

DIVULGAREA DATELOR DVS. PERSONALE

Este posibil să fim nevoiți să împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal părților menționate mai jos:

Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemului.
Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători
Organismele guvernamentale care ne cer să raportăm activitățile de prelucrare.
Terți cărora le vindem, transferăm sau comasăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.
Solicităm tuturor terților cărora le transferăm datele dumneavoastră să respecte securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terți să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

DACĂ AURRE TRANSFERURI ÎN AFARA SEE:

Ne supunem prevederilor Regulamentului General de Protecție a Datelor care vă protejează datele personale. În cazul în care transferăm datele dumneavoastră către terți în afara SEE, ne vom asigura că există anumite măsuri de protecție pentru a asigura un grad similar de securitate pentru datele dumneavoastră cu caracter personal. Ca atare:

Putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în țări pe care Comisia Europeană le-a aprobat ca oferind un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal prin; sau
Dacă folosim furnizori din SUA care fac parte din Scutul de confidențialitate UE-SUA, este posibil să le transferăm date, deoarece au măsuri de protecție echivalente; sau
În cazul în care folosim anumiți furnizori de servicii stabiliți în afara SEE, este posibil să folosim anumite contracte sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană care oferă datelor cu caracter personal aceeași protecție pe care o au în Europa.
Dacă niciuna dintre garanțiile de mai sus nu este disponibilă, este posibil să vă solicităm consimțământul explicit pentru transferul specific. Veți avea dreptul de a vă retrage acest consimțământ în orice moment.

SECURITATEA DATELOR

Am pus în aplicare măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dumneavoastră cu caracter personal fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal numai acelor angajați și parteneri care au nevoie de afaceri să cunoască astfel de date. Ei vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai conform instrucțiunilor noastre și trebuie să le păstreze confidențiale.

Avem proceduri în vigoare pentru a face față oricărei suspecte de încălcare a datelor cu caracter personal și vă vom anunța pe dumneavoastră și orice autoritate de reglementare aplicabilă cu privire la o încălcare dacă suntem obligați legal.


PĂSTRAREA DATELOR

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul îndeplinirii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Atunci când decidem care este momentul corect pentru păstrarea datelor, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de vătămare din utilizarea sau dezvăluirea neautorizată, scopurile prelucrării, dacă acestea pot fi atinse prin alte mijloace și cerințe legale.

În scopuri fiscale, legea ne cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv Date de contact, identitate, date financiare și tranzacții) timp de șase ani după ce aceștia încetează să mai fie clienți.

În anumite circumstanțe, este posibil să anonimizăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe termen nelimitat fără o notificare ulterioară pentru dumneavoastră.

DREPTURILE DVS. LEGALE

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal, care includ dreptul de a solicita acces, corectare, ștergere, restricționare, transfer, de a vă opune prelucrării, portabilității datelor și (în cazul în care temeiul legal al prelucrării este consimțământul) retrage consimțământul.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la hello@digitalfairy.ro

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă cererea dumneavoastră este în mod clar nefondată, repetitivă sau excesivă sau dacă refuzăm să vă conformăm solicitării în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie nevoie să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurăm dreptul de a vă accesa datele personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele personale nu sunt dezvăluite nici unei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în termen de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut o serie de solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

Dacă nu sunteți mulțumit de niciun aspect al modului în care colectăm și folosim datele dumneavoastră, aveți dreptul de a vă plânge autorităților. Ar trebui să fim recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi dacă aveți o reclamație, astfel încât să putem încerca să o rezolvăm în locul dvs.

LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Acest site web poate include link-uri către site-uri web, pluginuri și aplicații ale terților. Făcând clic pe acele linkuri sau activarea acelor conexiuni poate permite terților să colecteze sau să partajeze date despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri web ale terților și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru web, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.COOKIE-uri

Puteți seta browserul să refuze toate cookie-urile sau unele dintre acestea sau să vă avertizeze când site-urile web setează sau accesează cookie-uri. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că unele părți ale acestui site web pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să accesați 
digitalfairy.ro/cookies

E-MAIL-uri

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de e-mail. Nu vindem, închiriem sau închiriem listele noastre de abonament către terți și nu vom furniza informațiile dvs. personale unei terțe persoane, agenții guvernamentale sau companie în niciun moment, cu excepția cazului în care suntem strict obligați să facă acest lucru prin lege.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele și alte drepturi de proprietate intelectuală pe și pe site-ul nostru web și tot conținutul și software-ul aflat pe site vor rămâne proprietatea exclusivă a sau licențiatorii săi. Utilizarea mărcilor noastre comerciale, a conținutului și a proprietății intelectuale este interzisă fără acordul expres scris al .

Trebuie să nu:

Republicați material de pe site-ul nostru fără acordul prealabil scris.
Vinde sau închiriază material de pe site-ul nostru.
Reproduceți, duplicați, creați derivate, copiați sau exploatați în alt mod material de pe site-ul nostru pentru orice scop.
Redistribuiți orice conținut de pe site-ul nostru web, inclusiv pe un alt site web.

UTILIZAREA RECENZIILOR

Vă rugăm să fiți conștienți de următoarele:

Mărturiile care apar pe acest site sunt de fapt primite prin trimitere text, audio sau video. Sunt experiențe individuale, care reflectă experiențele din viața reală ale celor care au folosit produsele și/sau serviciile noastre într-un fel. Sunt rezultate individuale, iar rezultatele variază. Nu pretindem că sunt rezultate tipice. Mărturiile nu sunt neapărat reprezentative pentru toți cei care vor folosi produsele și/sau serviciile noastre.

Mărturiile afișate sub orice formă pe acest site (text, audio, video sau altele) sunt reproduse textual, cu excepția corectării erorilor gramaticale sau de dactilografiere. Unele s-ar putea să fi fost scurtate. Cu alte cuvinte, nu întregul mesaj primit de scriitorul mărturiei este afișat atunci când pare prea lung sau nu întreaga declarație pare relevantă pentru publicul larg.

Nu este un forum pentru mărturii, totuși oferă mărturii ca mijloc pentru clienții de a-și împărtăși experiențele unii cu alții. Pentru a proteja împotriva abuzului, toate mărturiile apar după ce au fost revizuite de conducere.

Mărturiile nu au scopul niciodată de a afirma că produsele și/sau serviciile noastre pot fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca, atenua sau preveni orice boală. Orice astfel de afirmații, implicite sau explicite, sub orice formă sau formă, nu au fost testate sau evaluate clinic.

RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu facem nicio declarație, garanție sau asigurări cu privire la acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al conținutului conținut de pe acest site web sau de orice site-uri legate de acest site.

Toate materialele de pe acest site sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție expresă sau implicită de orice fel, inclusiv garanții de vandabilitate, neîncălcare a proprietății intelectuale sau adecvare pentru un anumit scop. În niciun caz sau agenții sau asociații săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de profit, întrerupere a activității, pierdere de informații, vătămare sau deces) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele. , chiar dacă a fost informat cu privire la posibilitatea unei astfel de pierderi sau daune.

Dorim să te ajutăm să-ți faci visul tău să prospere. Ne place să lucrăm cu companii de orice formă și dimensiune, din întreaga lume, așa că nu ezita să ne contactezi.

Vrei să scapi de stresul construirii propriului site și să te concentrezi pe ceea ce                   

Gratuit
contează ?
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top