...

Descarcă template-urile gratuite de postări

Îți oferim un set de template-uri gratuite
✔   Cel mai bun mod de a folosi aceste șabloane este să urmezi instrucțiunile text și  video prezentate pas cu pas în documentele pe care le vei primi prin email,

 ✔ 
să iei câteva decizii importante înainte de a te scufunda în procesul de modificare. Alege fonturile și paleta de culori pe care vrei să o folosești pentru a face aceste postări personalizate pe brandul tău.

✔ Îți sugerăm, de asemenea, să îți finalizezi brandingul înainte de a trece în etapa de proiectare. Dacă încă nu ai determinat branding-ul, poți programa o VIP DESIGN DAY pentru a-l aduce la viață chiar acum!

✔   Determinând aceste detalii înainte de a modifica template-urile, îți va simplifica cu adevărat procesul și îl va ușura MULT!


✔   Dacă conținutul tău are nevoie de unele ajustări sau textele tale nu se încadrează exact în secțiunile template-urilor... este în regulă! Poți modifica ulterior.


✔   Folosește-ți cea mai bună
rațiune pentru a alege ordinea realizării postărilor pentru a ști care sunt nevoile tale când vine momentul să alegi un template, astfel încât să corespundă cât mai bine nevoilor tale.
Pentru a te ajuta în procesul de a crea postări de succes

Dorim să te ajutăm să-ți faci visul tău să prospere. Ne place să lucrăm cu companii de orice formă și dimensiune, din întreaga lume, așa că nu ezita să ne contactezi.

Vrei să scapi de stresul construirii propriului site și să te concentrezi pe ceea ce                   

Gratuit
contează ?
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top