dacă vrei să 

Ai succes pe rețelele
sociale fără să îți pierzi timpul cu 

editare facilă în canva

nu necesită experiență

PERsoNALIZEAZĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE

Toate postările tale sunt deja făcute pentru luni de zile. În loc să îți pierzi timpul cu crearea de template-uri, accesează șabloanele pe care le poți edita imediat, adăugând doar textul care va împărtăși cunoștințele tale viitorilor tăi clienți.

crearea de conținut

Cum funcționează

vrei să îți creezi postări fabuloase?

Procesul este atât de simplu...

cumpără templateul

Poți plăti fie direct pe site cu cardul sau prin transfer bancar. Plățile sunt realizate pe platforma Shopify utilizând Stripe.

downloadează pdf

După ce ai achitat template-ul vei primi un document PDF cu toate instrucțiunile necesare.

customizează template

Tot ce trebuie să faci este să customizezi și să le postezi pe social media. Ulterior înlocuiești imaginile, textul și le reutilizezi.

Ce vei obține:

✔  150+ de design-uri în formatul nou pentru Instagram - versiunea gratuită CANVA

BONUS - 200 template-uri pentru story 

BONUS - 200 story cu citate motivaționale

Tutorial video pentru editarea template-urilor

Tutorial PDF cu instrucțiuni de utilizare a template-urilor în Canva

Brand kit inclus: paleta de culori și fonturi cu diacritice pentru limba română

10% REDUCERE pentru serviciile Digital Fairy

✔   Acesta este un produs digital. După achiziționarea șablonului, vei primi un PDF cu acces la template-uri în Canva.

✔   Licența: Dacă cumperi acest produs, ești de acord că nu îl vei revinde, distribui sau împărtăși design-urile oriunde.

 ✔   Acestea sunt design-uri pre-create. Ilustrațiile utilizate în crearea template-urilor care au fost încărcate de Digital Fairy Studio le poți utiliza pe pagini social media, site-uri si bloguri, DAR nu le poți vinde, modifica, revinde sau utiliza vreo parte din ilustrații în crearea altor design-uri fără atribuire. Nu se acorda drepturi de proprietate sau drepturi de autor asupra ilustrațiilor prin cumpărarea acestor template-uri.

Îți petreci atât de mult timp încercând să-ți dai seama cum să realizezi postări simple sau cheltuiești o avere plătind pe altcineva să o facă pentru tine.
Avem soluția perfectă pentru tine!

Ești gata să preiei controlul asupra imaginii brandului tău și să nu mai plătești pe altcineva pentru fiecare               

mică postare ?

Ești gata să preiei controlul asupra imaginii brandului tău și să nu mai plătești pe altcineva pentru fiecare

nu uita:

Aceste template-uri sunt pentru tine dacă:

vrei să generezi reach organic

nu ai timp să înveți cum să creezi postări

vrei să ai un profil care să arate profi

Nu trebuie decât să îți adaugi pozele, să alegi dacă vrei alte fonturi și culori, iar conținutul text poate fi schimbat astfel încât să ai o postare cu adevărat unică!

Rețelele sociale sunt o experiență vizuală, iar echipa noastră dedicată de designeri grafici va face tot posibilul pentru a îți oferi acces la templateuri de postări moderne și elegante, care îți vor garanta succesul.

 Cu aceste șabloane, vei putea vinde cu ușurință produsele sau serviciile tale pe rețelele sociale. Aceste șabloane sunt perfecte și pentru                       

  publicitate plătită

 Cu aceste șabloane, vei putea vinde cu ușurință produsele sau serviciile tale pe rețelele sociale. Aceste șabloane sunt perfecte și pentru

ce program folosesc pentru a edita template-urile?

Întrebări frecvente

Toate postările din seturile de template-uri de postări sunt realizate în Canva.com versiunea GRATUITĂ, nu va trebui să plătești abonament pentru a le personaliza și downloada.

câte persoane pot cumpăra același template?

În cazul postărilor nișate, fiecare set poate fi cumpărat de maxim 5 ori, așa că nu trebuie să îți faci griji că vor avea multe persoane postări ca ale tale. Iar pentru a le face unice și cu adevărat ale tale, le poți personaliza, schimbând culorile, fonturile  cu cele ale brandului tău și adăugând un logo.

care va fi brandingul postărilor?

Dacă ai deja un logo, un set de fonturi și o paletă de culori, le poți folosi pe cele deja existente dacă satisfac în continuare nevoile brandului tău și simți că transmit vibe-ul și personalitatea brandului tău. Dacă nu, putem stabili o sesiune de branding, în care vom stabili o nou identitate a brandului care să fie transpusă în noul stil al postărilor.

în cât timp voi primi noile mele postări?

Înstantaneu. Ele vor fi livrare către tine după ce plata a fost procesată sub forma unui link, dar vrei primi și un email cu un PDF, unde vei putea  accesa template-urile de postări și instrucțiunile de folosire.

pot folosi aceste postări pentru reclame?

Cu siguranță poți promova aceste postări dacă dorești. Însă reclamele de cele mai multe ori au o "formulă" specială de realizare, elaborate în urma unei strategii mai complexe în ceea ce privește textul reclamei și a vizualurilor.

voi avea asitență în caz că am nelămuriri?

Ne poți contacta oricând dacă ai nelămuriri, însă postările vin cu un ghiduri în format PDF și tutorial video unde vei putea vedea pas cu pas acțiunile necesare pentru a te bucura de cele mai frumoase postări pentru afacerea ta.

Pot primi refund dacă nu îmi plac template-urile?

Având în vedere natura digitală a produselor comercializate, faptul că sunt livrare imediat/automat după efectuarea plății și că nu pot fi returnate, copia acestora rămânând permanent la cumpărător, returnarea banilor nu este posibilă, de aceea te sfătuim să cumperi aceste template-uri doar dacă ai siguranța că dorești achiziționarea lor în mod definitiv și irevocabil.

Poți vedea toate template-urile incluse într-un set vizionând clipul video de pe pagina de produs a fiecărui template înainte de achiziție, astfel încât vei ști exact ce cumperi.

Pentru detalii consultă termenii și condițiile acestui site.

iată câteva lucruri esențiale

Nu știi cu siguranță de unde să începi în definirea brandului tău de succes?

definirea clientului ideal

vocea brandului

brand trinity

Dorești mai multe idei despre cum un îți poți crea un brand de succes? Descărcă ghidurile mele gratuite pe care le folosesc cu clienții în conturarea stilului brandului pe care și-l doresc.

Gratuite
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top

accept

Având în vedere natura digitală a produselor comercializate, faptul că sunt livrare imediat/automat după efectuarea plății și că nu pot fi returnate, copia acestora rămânând permanent la cumpărător, returnarea banilor nu este posibilă, de aceea te sfătuim să cumperi aceste template-uri doar dacă ai siguranța că dorești achiziționarea lor în mod definitiv și irevocabil.
Pentru detalii consultă termenii și condițiile acestui site.