Descarcă ghidul practic gratuit

Thank you for subscribing!
Pentru a te ajuta în procesul de a construi un website de succes îți oferim un ghid gratuit de planificare
✔   Cel mai bun mod de a folosi acest planificator este să urmezi instrucțiunile și să iei câteva decizii importante înainte de a te scufunda în procesul de proiectare.

✔   Determinând aceste detalii înainte de a construi website-ul, îți va simplifica cu adevărat procesul și îl va ușura MULT!


✔   Îți sugerăm, de asemenea, să îți finalizezi brandingul înainte de a trece în etapa de proiectare. Dacă încă nu ai determinat branding-ul, poți programa o 
VIP DESIGN DAY  pentru a-l aduce la viață chiar acum!

✔   Nu este nevoie să te stresezi despre „perfecțiune” aici. Acest planificator este destinat să formeze baza
conținutului tău, mai degrabă decât produsul final.

✔   Dacă conținutul tău are nevoie de unele ajustări sau paginile tale nu se încadrează exact în secțiunile caietului de lucru... este în regulă! Poți modifica ulterior.


✔   Folosește-ți cea mai bună
rațiune pentru a completa secțiunile care se referă la brandul/afacerea ta astfel încât să știi care sunt nevoile tale când vine momentul să alegi un template, astfel încât să corespundă cât mai bine nevoilor tale.

Dorim să te ajutăm să-ți faci visul tău să prospere. Ne place să lucrăm cu companii de orice formă și dimensiune, din întreaga lume, așa că nu ezita să ne contactezi.

Vrei să scapi de stresul construirii propriului site și să te concentrezi pe ceea ce                   

Gratuit
contează ?
Mulțumim!
Mesajul tău a fost trimis.
Digital Fairy

Suntem aici să ajutăm! Doar completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail (hello@digitalfairy.ro) și te vom contacta în termen de 24 ore.

Pe curând!

Ai nelămuriri?

Vrei să colaborăm?

Oferim servicii de creare site-uri, customizare templateuri, dar îți oferim și posibilitatea de a îți crea propriile  postări social media cu ajutorul template-urilor noastre.

Toate drepturlle rezervate   |    Design by Digital Fairy
@DigitalFairy.ro

urmărește-ne

Gratuit

back to top